De nieuwste brillentrends voor kids en dames: ontdek ze hier!

De nieuwste brillentrends voor kids en dames: ontdek ze hier!

Ben je op zoek naar een nieuwe bril voor jezelf of je kind? Dan wil je natuurlijk een exemplaar dat helemaal past bij de laatste trends. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van brillen voor kinderen en brilmonturen dames, zodat je precies weet waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte bril.

Trendy kinderbrillen: kleurrijk en speels

Kinderen houden van kleur en plezier, en dat zie je terug in de nieuwste brillentrends voor kids. Van felle kleuren tot vrolijke patronen: alles mag! Laten we eens kijken naar de opvallendste trends op het gebied van kinderbrillen.

Opvallende patronen en vormen

Eén van de grootste trends op het gebied van brillen voor kinderen zijn opvallende patronen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan dierenprints, stripfiguren of abstracte ontwerpen. Ook op het gebied van vormen is er veel variatie, van ronde tot vierkante monturen.

Comfortabele en duurzame materialen

Naast leuke designs is het natuurlijk ook belangrijk dat een kinderbril comfortabel zit en tegen een stootje kan. Daarom zijn veel kinderbrillen gemaakt van flexibele en duurzame materialen zoals rubber of kunststof. Zo kunnen kinderen zorgeloos spelen en hun bril dragen.

Stijlvolle damesbrillen: elegant en modieus

Ook voor dames zijn er tal van trendy brilmonturen om uit te kiezen. Van retro invloeden tot bijzondere details: de nieuwste damesbrillen zijn stijlvol en elegant. Hieronder bespreken we enkele populaire trends.

Retro invloeden en geometrische vormen

De mode van vroeger blijft een grote inspiratiebron, en dat zie je ook terug in de brillentrends voor dames. Zo zijn cat-eye monturen en ronde brillen helemaal terug van weggeweest. Ook geometrische vormen zoals hexagonale of achthoekige monturen zijn populair.

Tijdloze kleuren en bijzondere details

Qua kleuren zijn er voor brilmonturen dames veel tijdloze opties, zoals zwart, bruin of goud. Maar ook opvallendere kleuren zoals rood of groen zijn in trek. Daarnaast zijn er brillen met bijzondere details, zoals een dubbele neusbrug, opvallende veren of mooie versieringen.

Zo kies je de perfecte bril voor jezelf of je kind

Een mooie bril is natuurlijk belangrijk, maar het is ook essentieel dat de bril goed past bij je gezichtsvorm en huidskleur. Hieronder geven we je een aantal tips om de perfecte bril te kiezen.

Rekening houden met gezichtsvorm en huidskleur

Om de beste bril voor jezelf of je kind te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de gezichtsvorm. Over het algemeen geldt dat tegenovergestelde vormen elkaar complimenteren. Dus heb je een rond gezicht, dan staat een hoekig montuur vaak goed. En bij een hoekig gezicht kies je juist voor een ronder montuur. Ook de huidskleur speelt een rol bij het kiezen van de juiste kleur bril. Heb je een koele ondertoon, dan staan zilver en blauwachtige kleuren vaak goed. Heb je een warme ondertoon, dan passen goud en aardetinten beter bij je.

Met deze tips en trends in gedachten wordt het kiezen van de perfecte bril voor jezelf of je kind een stuk eenvoudiger. Veel plezier met het uitzoeken van een nieuwe bril!

Previous post Ontdek de magie van Vaals en het Vennenbos: jouw perfecte uitje!
Next post De leukste tuinbanken online kopen: ontdek de nieuwste trends!